Start Produkter Prislista Kontakta oss
Trygghetsvakten
Alla uteluftsventilerade utrymmen, som krypgrunder och vindsutrymmen, löper risk att skadas av för höga fukthalter. Det finns tyvärr inga säkra sätt att "göra om grunden" så att den blir riskfri utan man måste avfukta på något sätt.
 
TrygghetsVakten krypgrund och vind är datorstyrda termiska avfuktare och har flera fördelar jämfört med äldre tekniker, den är billigare att köpa, äga och helt underhållsfri.
Det är klokt att skydda huset i förväg; att i efterhand åtgärda en fuktskadad krypgrund eller vind kan kosta hundratusentals kronor. Notera också att den vanliga hemförsäkringen normalt inte täcker dessa skador!
TrygghetsVakten fungerar med hjälp av ett intelligent system som mäter temperaturen och fuktnivån.
 
Hos oss kan du köpa Trygghetsvakten och installera den själv.
Vi kan också hjälpa dig med monteringen.
Kontakta oss för offert.
 
 
TrygghetsVakten Krypgrund avgör när det finns risk för svamp och mögelskador. Då värmer TrygghetsVakten grunden med hjälp av en värmekabel och fukten förs ut med konvektionen. Vi lämnar
7 års garanti.
 
TrygghetsVakten Vind arbetar dessutom med en styrd fläkt som ventilerar när det är gynnsamt och värmer när det är nödvändigt.
TrygghetsVakten är utprovad i såväl omfattande fältförsök som med prov i klimatkammare och är en pålitlig, långsiktigt säker lösning för att förebygga fuktproblem. Vi lämnar 3 års garanti.

 

| © Isoleramera.se | Info@isoleramera.se|